Game On Multiplier: Edukacija kroz gaming

Uživajte u interaktivnom iskustvu koje kombinira video igru i učenje na Game On Multiplieru u Zagrebu!

Ako mislite da su videoigre samo za djecu ili da su gubitak vremena, ovaj događaj će promijeniti vaše mišljenje. Više od polovice ljudi u dobi od 6 do 64 godine koji igraju videoigre i nevjerojatnih 77% koji svaki tjedan posvećuju barem jedan sat igranju, dokazuju da video igre nisu samo za djecu i mlade. One su postale dio svakodnevice, ne samo za mlađe generacije, već i za one starije. 

To dovodi do pitanja: kako možemo videoigre učinkovito integrirati u obrazovanje? Upravo je to fokus Game On Multipliera koji će se održati 10. travnja 2024. u 18 sati u popularnom gaming kafiću Friendly Fire Kvatrić na adresi Maksimirska cesta 2, Zagreb. Ovaj događaj označava spoj igara i obrazovanja te okuplja sve znatiželjnike koji žele istražiti inovativne načine učenja putem video igara.

Tko će sudjelovati na Game On Multiplieru?

Nakon odrađenog Game On treninga u Bukureštu, Association Strive! poziva 30 zainteresiranih sudionika i sudionica iz različitih područja znanja i interesa na dinamičan Multiplier Event u Zagrebu. Pozvani su predstavnici organizacija, klubova mladih, obrazovnih ustanova, gaming entuzijasti, zaposlenici u gaming industriji te svi znatiželjnici (18+). Pridruži nam se!

Čemu Multiplier?

Cilj Game On Multipliera je prikazati rezultate spajanja neformalnog obrazovanja i video igara.

Što očekivati?

Sudionici će imati priliku saznati više o Game On projektu, iskusiti dvije nove metode i naučiti kako koristiti video igre kao edukativni alat. Biti će tu prilike za networking i gaming uz piće dobrodošlice i razigrano društvo volontera.

Kako se prijaviti?

Za potrebe sudjelovanja potrebno je ispuniti online prijavnicu.

Broj mjesta ograničeni, zato požuri i rezerviraj svoje mjesto na najcool gaming radionici u Zagrebu! Sudjelovanje na radionici je besplatno i sufinancirano iz Erasmus + programa Europske Unije.

Za sve koji žele znati više

Organizator Game On Multipliera je Association Strive!, neprofitna organizacija koja promiče mobilnost, zajedništvo i neformalnu edukaciju kroz organizaciju aktivnosti koje potiču razvoj i angažman mladih (i onih u srcu). Game On projekt provode u suradnji s organizacijama iz Danske, Francuske, Turske i Rumunjske dok su nositelji projekta organizacije Fora Copenhagen i Interstep.

Najbitnije

Datum: 10. travnja 2024.
Vrijeme: 18 sati
Mjesto: Friendly Fire Kvatrić, Maksimirska cesta 2, Zagreb
Kontakt za upite: prijave.strive@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *